Cadillac Limo

Deze prachtige Cadillac Fleetwood limousine uit 1968 is sinds kort ook beschikbaar voor trouwerijen en gala avonden. Het betreft hier een heel zeldzaam model, er zijn er om precies te zijn 805 van gebouwd. Het is een voormalige ambassade auto. Deze z.g. serie 75 model is voorzien van alle denkbare luxe wat er in die tijd mogelijk was.  Niet zo gek als je bedenkt dat dit soort wagens veelal gebruikt werden door presidenten, staatshoofden en ambassades. Het moest uiteraard een super representatieve uitstraling hebben, in dit geval ook uitgerust met 2  Amerikaanse vlaggen. Uiteraard zijn deze demontabel.  Uiterlijk, bekleding en technisch in zeer nette staat,
Ook voor "gewone" limoverhuur waren dit soort wagens erg in trek.  Er kunnen tot 7 personen buiten de chauffeur in plaatsnemen. Vooral achterin alle ruimte en privacy.  Je waant je president en first lady...Rijdt heerlijk comfortabel en fluisterstil. Mooie sfeerverlichting binnen.
Meestal waren deze auto's zwart van kleur, wat erg chique en tijdloos staat.  Mede om die reden is er de laatste tijd best wel vraag naar zwarte trouwauto's.  Geeft ook een mooi contrast met een witte bruidsjurk!

Met deze klassieke limousine zullen jullie leuke reacties en veel respect oogsten!  Echt helemaal in stijl!

Voor de techneuten:

Type: Fleetwood limousine
Bouwjaar: 1968
Lengte: 6.30 m
Breedte: 2.05m
Gewicht: 2630 kg
Motor: V8, 7.7 liter en 375 PK
Topsnelheid: nooit uitgeprobeerd, maar schijnt zeker 180 km/uur te zijn

Uitrusting: alles werkt elektrisch, van ramen tot voorbank en zelfs climate-control, uniek voor die tijd!